„Asmeniškai man tai – didelė laimė. Kariškių žaidynėse 2015 metais buvo paskutinės varžybos, kuriose aš bėgau garbės ratą su Rusijos vėliava ir klausiausi savo šalies himno. Labai džiaugiuosi, kad 2019 metais vėl galėsiu ginti CSKA garbę. Tikiuosi, kad viskas pavyks, nes sezonas tikrai buvo labai ilgas.“

Neseniai Karato sostinėje Dohoje vykusiose planetos pirmenybėse lietuvių kilmės Rusijos žurnalisto Vlado Lasicko žmona apgynė titulą ir trečią kartą iš eilės tapo pasaulio šuolių į aukštį čempione.


Pasaulinės kariškių žaidynės vyks Kinijos mieste Uhane spalio 15 – 27 dienomis.

„Mes ruošiamės, padarysiu viską, ką galiu, kad mano laimėjimais didžiuotųsi klubas ir šalis. Man tai labai svarbus startas. Taip vėlai sezono metu dar nešokinėjau, bet padarysiu, ką galiu“, – pridūrė M. Lasickienė.

Priminsime, kad jau trečią pasaulio lengvosios atletikos čempionatą iš eilės ji buvo priversta startuoti po neutralia vėliava dėl IAAF (Tarptautinė lengvosios atletikos federacija) pratęstos Rusijos lengvosios atletikos federacijos diskvalifikacijos.

IAAF leidimą gavę Rusijos atletai gali startuoti tarptautinėse varžybose, bet tik be nacionalinės atributikos ir simbolikos. Šių sportininkų pergalės atveju skamba ne Rusijos, o IAAF himnas.

Pasaulio kariškių žaidynėse Kinijoje dalyviai varžysis 23 sporto šakose.

Pasaulio kariškių žaidynės Korėjoje

Lietuva į šias varžybas deleguos parašiutininkus, boksininkus, imtynininkus, krepšinio komandą, šaulius su pistoletais, lengvaatlečius, orientacininkus, penkiakovininkus, tekvondo atstovus. Visą mūsų šalies delegaciją sudarys apie 70 sportininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)