Puikiai naująjį rankinio sezoną SEHA lygoje pradėjęs ukrainiečių klubas su A. Malašinsku sėkmės į čempionų lygos rungtynes perkelti neįstengė. Nors pirmosiose pajėgiausios Europos lygos rungtynėse „Motor“ ekipai jau padėjo ir paskutiniąsias SEHA rungtynes praleidęs A. Malašinskas, tačiau to neužteko, jog išvykoje būtų įveiktas „Telekom“ klubas.

Pirmajame rungtynių kėlinyje „Motor“ varžovams per daug atitrūkti neleido ir po 30 minučių kovos ekipas skyrė dar tik 4 įvarčiai (17:13), tačiau antroje rungtynių pusėje vengrų puolimo mašina tiesiog nušlavė „Motor“ gynybines užkardas. Rungtynes „Motor“ galiausiai pralaimėjo dviženkliu įvarčių skirtumu (28:40). A. Malašinskas buvo vienas rezultatyviausių žaidėjų, pelnęs 6 įvarčius.

Pralaimėjimu naująjį sezoną pradėjo ir prieš du metus Čempionų lygos taurę į viršų kėlę „Montpellier“ rankininkai su J. Truchanovičiumi. Prancūzų klubas ilgą laiką rungtynėse buvo priekyje ir po 30 minučių pirmavo 17:16. Vis tik išlaikyti trapaus pranašumo „Montpellier“ išsaugot neįstengė ir „Vardar“ pasiekė pergalę 33:31. Lietuvis šiose rungtynėse nerungtyniavo.

Pralaimėjimą patyrė ir Gintaro Savukyno treniruojamas „Riihimaen Cocks“ klubas (Suomija), kuris 25:30 nusileido kitai skandivavų ekipai – „Savehof“ (Švedija). Praėjusiais metais „Cocks“ ekipa iškrito pirmajame čempionų lygos etape, tačiau triumfavo Baltijos rankinio lygos varžybose.

Kitame ture „Cocks“ susitiks su ispanų „Bidasoa Irun“ ekipa, „Montpellier“ lankysis Baltarusijoje, kur surems ginklus su Bresto „Meškov“ klubu, o „Motor“ išvykoje žais su Kielcų „Vive“ (Lenkija) komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją