CRAMO 100 kilometrų distanciją greičiausiai įveikė Darijus Džervus ir laimėjo ne tik piniginį 300 Eur vertės fondą, bet ir kelionę pirmyn ir atgal vienam asmeniui į bet kurią pasirinktą šalį, į kurią skraidina „Turkish Airlines“.

D. Džervus tik paskutiniuose ratuose aplenkė savo varžovus ir išsiveržė į priekį. Nuo D. Džervus, finišą pasiekusio per 2 val. 16 min. 13 sek., vos aštuoniomis šimtosiomis atsilikęs antrąją vietą laimėjo Maris Bogdanovics, o trečiąją – Venantas Lašinis, nuo M. Bogdanovics atsilikęs vos dviem šimtosiomis.

Varžybos buvo ypač dramatiškos – ir tai įrodo ne tik itin mažas distancijos įveikimo laiko skirtumas tarp lyderių. Vos įpusėjus varžybas, dalyviai susidūrė su įvairiausiomis problemomis, dėl kurių sportininkams rungtynės buvo baigtos. Vieniems sprogo padangos, kitiems – atsinaujino buvusius traumos, dar kitiems – kritus lūžo dviračiai.

D. Džervus po finišo sakė, jog lenktynių metu teko priimti daug rizikingų taktinių sprendimų, kurie, kaip paaiškėjo, pasiteisino. Sportininkas prisipažino, jog netoli finišo, matant lyderius, pajuto adrenaliną ir iš paskutinių jėgų mynė pedalus. Atsigauti po varžybų dviratininkas norėtų Japonijoje – apie šią šalį svajojo seniai, o dabar su „Turkish Airlines“ bus puiki galimybė ten nuvykti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)