Mūsiškis į priekį praleido tik trimis šimtosiomis sekundės už jį greičiau plaukusį šeimininką Katsuhiro Matsumoto (1:48,28).

Atrankos varžybose dalyvavo 44 plaukikai, o į finalą atsisijojo aštuoni sportininkai.

Primename, kad šeštadienį D. Rapšys 100 m plaukimo laisvuoju stiliumi finale užėmė aštuntą vietą, o penktadienį pasiekė pasaulio taurės varžybų rekordą ir tapo 400 m laisvuoju stiliumi rungties čempionu.

200 m plaukimo krūtine atrankoje (37 dalyviai) Andrius Šidlauskas buvo 11-as (2:12,29), o Giedrius Titenis – 12-as (2:12,38).

50 m peteliške atrankos varžybose (49 dalyviai) Tadas Duškinas pasidalijo 17-ą vietą (24,13 sek.).

FINA pasaulio plaukimo taurės etapai vyks trijuose regionuose – Azijoje, Europoje ir Viduriniuosiuose Rytuose. Iš viso plaukikus priims septynių šalių miestai.

Sportininkai šiųmetinėje taurėje išsidalins 2,5 mln. JAV dolerių (apie 2,24 mln. eurų) prizų fondą. Visi etapai vyks 50 m baseine, o plaukikai varžybų metu turės galimybę įvykdyti kvalifikacinius normatyvus į kitų metų Tokijo olimpines žaidynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)