Po finalo J. Jefimova buvo paklausta ką mananti ir apie buvusią varžovę Rūtą Meilutytę, kuri dėl antidopingo taisyklių pažeidimų nubausta dvejų metų diskvalifikacija.

„Jūs nė neįsivaizduojate, kaip tai sunku. Praleisti antidopingo kontrolierių tikrinimą yra smulkmena. Aš pati dažnai praleidžiu jų vizitą“, – „Sport Ekspress“ komentavo J. Jefimova.

„Ji kreipėsi į mane, mes kartu kalbėjomės, ji manęs labai atsiprašė, sakė, kad klydo. Visi žmonės daro klaidas ir ji su tuo sutinka“, – pridūrė plaukikė.

Sekmadienį rusei pasaulio čempionatas baigėsi ne taip, kaip to norėtų pati atletė: 50 m krūtine finale ji ne tik nusileido amerikietei Lilly King, bet ir į priekį praleido 14-metę įtalę Benedetta Pilato.

Plaukikė teigė, kad amerikietė L. King – visai kitokio tipo varžovė, nei buvusios konkurentės, karjeras jau baigusios Rūta Meilutytė, Jessica Hardy ar Rebecca Sony.

„L. King emociškai labai stipri. Yra įvairių dalykų, galima varžovą sužlugdyti emociškai, tačiau tai jos neveikia. Man reikia daugiau treniruotis“, – pripažino J. Jefimova.

Ji buvo paklausta, kurios varžovės emociškai buvo labiausiai pažeidžiamos.

„Rikke Pedersen ir Meilutytė. Rūtai pakakdavo tik nusišypsoti. Nors iš tikrųjų ji labai gera mergaitė.

Tik jos treneris buvo labai nusistatęs prieš mane. Rūta matė, kad aš esu geras žmogus ir ją kankino abejonės. Pakakdavo šypsenos, kad ji kristų žemyn“, – teigė J. Jefimova.

J. Jefimova iš Gvangdžou išsivežė visų trijų prabų medalius – auksą 200 m disciplinoje, sidabrą 100 m distancijoje ir bronzą plaukiant 50 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)