„Visi protingiausi žmonės jau išvyko iš Rusijos. Taip neturėtų būti. Mūsų klaida ta, kad laikome jį (V. Putiną – DELFI) supermenu. Dėl to psichologiškai jam sunku vertinti realią padėtį. Juk jis – toks pat žmogus kaip mes visi. Manau, jis nebeskiria, kas yra gera, o kas – bloga“, – kalbėjo A. Panarinas valandos trukmės interviu gimtąja kalba sports.ru žurnalistui Aleksandrui Golovinui, kuris buvo paviešintas ketvirtadienį.

27-erių ledo ritulininkas skundėsi, jog jo tėvynėje neegzistuoja žodžio laisvė, todėl rinkimuose balsuotojai tiesiog nemato kitų alternatyvų.

A. Panarinas taip pat pareiškė manantis, jog V. Putinas turėtų pasitraukti iš politikos, kai 2024 metais baigsis jo ketvirtoji kadencija prezidento pareigose.

„Viskas, Vladimirai Vladimirovičiau, metas kabinti pačiūžas ant vinies“, – sakė žaidėjas, kurio nuomone, Rusijoje įsivyravusi betvarkė, o įstatymas nebegalioja.

Pietų Urale esančioje Čeliabinsko srityje gimęs sportininkas į Šiaurės Amerikos Nacionalinę ledo ritulio lygą (NHL) persikraustė 2015 metais.

Liepos pradžioje jis pasirašė septynerių metų trukmės, 81 mln. JAV dolerių vertės sutartį su „Rangers“ ekipa, į kurią persikels iš Kolambuso „Blue Jackets“.

Su Rusijos rinktine 2015-2017 metais jis pelnė tris pasaulio pirmenybių medalius.

Visiškai kitaip apie V. Putiną atsiliepia kitos šalies ledo ritulio garsenybės, pirmiausia – pati ryškiausia žvaigždė Aleksandras Ovečkinas.

Vašingtono „Capitals“ klubo kapitonas 2017 metais socialiniuose tinkluose inicijavo prezidentą remiantį judėjimą „PutinTeam“ (Putino komanda). Prieš tai vartininkas Semionas Varlamovas ir kiti žaidėjai fotografavosi vilkėdami marškinėlius su užrašu „Krymas – mūsų“ bei V. Putino atvaizdais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)