Kovoje dėl „Cage Warriors“ pussunkio svorio kategorijos čempiono diržo lietuvis nugalėjo norvegą Marthiną Nielseną.

Pergalę mūsiškis iškovojo ketvirtajame raunde, kai po tikslaus lietuvio smūgio varžovas kluptelėjo, o M. Bukauskas tęsė atakas ir teisėjas buvo priverstas nutraukti kovą.

M. Bukauskas per savo profesionalo karjerą iškovojo devynias pergales ir patyrė dvi nesėkmes. Norvegui tai buvo pirmoji nesėkmė po penkių pergalių iš eilės.


Stoliarenko Lenkijoje iškovojo čempionės diržą

Lietuvos kovotoja Julija Stoliarenko įspūdingai iškovojo mišrių kovos menų (MMA) organizacijos „Celtic Gladiator“ čempionės diržą. Lietuvė Lenkijoje vykusiose titulinėje kovoje vos per 34 sek. nugalėjo lenkę Martą Waliczek.

J. Stolarenko iškart atakavo savo varžovę, o vėliau kova persikėlė į parterį. Ten lenkė padarė klaidą ir J. Stoliarenko rankos laužimu privertė varžovę pasiduoti.

J. Stoliarenko yra minėjusi, kad ši kova – itin svarbi jos karjeroje. „Tai mano pirmoji MMA titulinė kova ir tai jau ją daro ypatinga. Nemanau, kad tai bus svarbiausia karjeros kova, bet tikrai bus viena iš svarbiausių. Taip pat ji bus labai reikšminga mano tolimesnei karjerai“, – Eltai yra sakiusi Lietuvos kovotoja.

2017 metais J. Stoliarenko Japonijoje iškovojo „Lethwei“ (Birmos bokso) pasaulio čempionės diržą, o praėjusiais metais pasiekė pusfinalį labiausiai prestižinės pasaulio organizacijos UFC realybės šou. Pastaraisiais metais ji dalyvavo ir KOK turnyruose Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)