24-erių sportininkė iš Troškūnų svorio kategorijos iki 68 kg kovoje dėl bronzos medalio 1:4 nusileido bulgarei Sofijai Georgievai.

Metais jaunesnė oponentė pirmą tašką iškovojo išstumdama lietuvę iš rato, dar du – imtynių veiksmu, o ketvirtą pelnė įspėjus D. Domikaitytę. Aivaro Kaselio auklėtinei teisėjai vienintelį tašką skyrė už varžovės pasyvumą.

„Priešininkė padarė du veiksmus, vėliau užsidarė gynyboje. Stengiausi, dariau judesius, bandžiau prieiti, bet nepavyko“, – po dvikovos kalbėjo D. Domikaitytė.

Primename, kad ketvirtfinalyje ji pateikė staigmeną įveikusi Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių vicečempionę iš Baltarusijos Mariją Mamašuk.

Pusfinalyje D. Domikaitytė nusileido latvei Anastasijai Grigorjevai, kuri finale palaužė rusę Anastasiją Bratčikovą. Antrąjį bronzos apdovanojimą pelnė Ala Čerkasova iš Ukrainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)