Pozuodami fotografams boksininkai nevengė įprastų modelių pozų, kurias kaip smagų improvizuotą pokštą priėmė visi konferencijos dalyviai.

Tradicinėje akistatoje britas kaip visuomet pateikė staigmeną ir pakilęs ant pirštų galų mėgino pabučiuoti varžovą. T. Schwarzas nepasimetė ir nežymiai atsakė tuo pačiu.

Gipsy King pravardę turintis britas vilkėjo švarką su daugybe bokso čempionų atvaizdų. T. Fury prisipažino, kad anksčiau nė karto nebuvo žengęs į šį nuodėmių miestą.

Pelningą sutartį su ESPN kanalu pasirašęs sunkiasvoris sužavėjo amerikiečius savo istorija – nuo savižudiškų minčių iki sugrįžimo į ringą.

„Aš mėgaujuosi tuo. Ar jūs nesimėgautumėte? Mane publika apšildė. Amerikiečiai kalbina mane gatvėje ir prašo kartu nusifotografuoti“, – žavėjosi dėmesiu T. Fury.

Anot jo, Las Vegase vyko visos didžiosios bokso kovos: „Dvikova su Deontay Wilderiu padėjo man suformuoti savo įvaizdį Amerikoje, tačiau ši savaitgalio kova bus didžiausia mano karjeroje. Šiltas Las Vegaso žmonių priėmimas – fantastiškas. Esu čia, kad parodyčiau šou, iš tikrųjų aš esu naujausias šou mieste“.

Prisimindamas savo sunkų kelią po 2015 metų pergalės prieš Vladimirą Kličko, jis tvirtino norėjęs žmonės įrodyti – visuomet galima grįžti.

„Įkvepiu žmones geresniam gyvenimui. Kodėl kovoju? Noriu padėti žmonėms kažką pasiekti. Buvau puolęs ir net mano šeima galvojo, kad su manimi viskas baigta, tačiau aš nusipurčiau dulkes ir grįžau į kelią. Buvau pasaulio čempionas, dabar viskas, ką darau, yra „bonusas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)