Puikią sportinę formą demonstruojantis G. Serafinas laimėjo visus tris važiavimus. Jis buvo pirmas antrajame pirmojo etapo, antrajame pusfinalio važiavimuose ir finale. Rungtyje dalyvavo 15 dviratininkų.

Gedvinas pastarosiose ketveriose varžybose Minske, Tuloje, Maskvoje ir Sankt Peterburge iškovojo net septynis aukso ir vieną sidabro medalį.

2010 metų pasaulio ir 2012 metų Europos keirino čempionė S. Krupeckaitė finale į priekį praleido tik rusę Jekateriną Koroliovą. Ši Rusijos dviratininkė spurtavo iki finišo likus kiek mažiau nei dviem ratams ir varžovės jos nebepavijo. Trečia finišavo kita rusė Anastasija Voinova.

Miglė Marozaitė užėmė šeštą vietą. Pirmajame pusfinalyje Miglė buvo trečia, o antrajame Simona finišavo antra. Rungtyje dalyvavo 10 dviratininkių.

Vyrų keirine (41 dalyvis) Vasilijus Lendelis pasidalijo 13-ą, o Svajūnas Jonauskas – 25-ą vietas. Nugalėjo rusas Denis Dmitrijevas.

Trečiadienį S. Krupeckaitė, V. Lendelis ir G. Serafinas sprinto lenktynėse iškovojo aukso medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)