Rusijos interneto portalai ūžte ūžia po to, kai 27-erių metų plaukikė pasidalino keliomis naujausiomis savo nuotraukomis socialiniame tinkle „Instagram“.

Jose – J. Jefimova viename Malibu paplūdimyje, Kalifornijoje, JAV, pozuoja nusimetusi viršutinius rūbus ir prisidengusi tik pora ananasų. Šie kadrai sulaukė beveik 35 tūkstančių jos sekėjų ir daugybės komentatorių susižavėjimo.

Tiesa, Julijai – tai jokia naujiena. Viena aršiausių karjerą baigusios Rūtos Meilutytės varžovių mėgsta provokuoti publiką tiek savo elgesiu, tiek nuotraukomis, tiek ir pareiškimais, bet toks būdas jai netrukdo siekti aukštumų didžiajame sporte.

Penkiskart pasaulio čempionė J. Jefimova šį savaitgalį dalyvaus FINA Čempionų serijos varžybų etape Indianapolyje. Neseniai ji triumfavo 50 ir 100 metrų plaukimo rungtyse Budapešte, Vengrijoje. O 200 m distancijoje jai į varžoves jau taikosi ir 17-metė lietuvė Kotryna Teterevkova.







Rio de Žaneire gegužės 11 dieną vykusiame UFC turnyre J. Andrade netikėtai pasiuntė titulą ginusią R. Namajunas į nokautą ir tapo ketvirtąja super lengvo svorio UFC čempione po R. Namajunas, Joannos Jedrzejczyk ir Carlos Esparzos.

Išdidžiai pozuodama J. Andrade prie nuotraukos pridėjo tokius raktažodžius kaip „visa tai – mano“ ir „tobulas kūnas“.


Ji taip pat priminė vienai iš savo potencialių varžovių, buvusiai čempionei J. Jedrzejczyk, kad ji turinti įveikti kelias aukščiau reitinge esančias merginas, jei nori susigrumti su ja ringe dėl titulo.

„Visi tikisi, kad stosiu į kovą su Joanna, tačiau ji turi pelnyti galimybę susikauti su manimi dėl čempionės diržo, – kalbėjo brazilė, – Kai kovojau su ja ir pralaimėjau, turėjau laimėti tris kovas, kad gaučiau dar vieną šansą. Dabar ji turi padaryti lygiai tą patį. Manau, kad mano kita varžovė bus Nina ar Tatiana, gal Michelle Waterson. Aš lauksiu. Kai tik UFC paskambins, būsiu pasirengusi“.

J. Andrade taip pat kalbėjo apie galimybę stoti į revanšinę kovą su R. Namajunas, kuri po pralaimėjimo buvo sudvejojusi dėl savo karjeros mišriose kovose.

Tiesa, J. Andrade savo gerbėjų skaičiumi negali lygintis su UFC fanų favorite Paige VanZant. 2,2 mln. sekėjų „Instagram“ paskyroje turinti amerikietė yra pirmoji UFC kovotoja po Rondos Rousey (2016 metais), kuri sutiko sudalyvauti maudymosi kostiumėlių fotosesijoje „Sports Illustrated“ žurnalo specialiam leidiniui „Swimsuit Issue“.

25 metų P. VanZant palepino savo gerbėjus keliomis nuotraukomis iš vieno Meksikos paplūdimio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)