Rekordinį 10-ą kartą WDC (World Dance Council) pasaulio čempionais A. Bižokas ir K. Demidova tapo pernai Makvoje vykusiose planetos pirmenybėse.

Su rusų kilmės partnere jis šoko nuo 2007 metų ir taip pat savo trofėjų kolekcijoje turi prestižiškiausių Blakpulo varžybų 9 čempionų titulus.

Prieš tai A. Bižokas šoko su kita garsia Lietuvos šokėja Edita Daniūte. Česlovo ir Juratės Norvaišų auklėtiniai yra tapę mėgėjų Europos ir pasaulio čempionais.

Anksčiau DELFI duotame interviu A. Bižokas kalbėjo, kad čempionų titulų skaičius jam nelems sprendimo, kada baigti šokėjo karjerą.

„Tikslas nėra laimėti daugiau kartų. Kai abu jausime, kad nenorime varžytis, tuomet bus geras laikas paskelbti karjeros pabaigą. Neturime kažkokios datos. Nuo vienų pagrindinių varžybų iki kitų turime laiko pamąstyti“, – DELFI sakė A. Bižokas.

Lietuvis socialiniuose tinkluose sulaukė daugybės sveikinimų, pagyrų ir žodžių, kad šios poros labai trūks šokių aikštelėje. Savo buvusį šokių partnerį pasveikino ir E. Daniūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)