Dėmesio centre atsidūrė ne jo ypatingas rezultatas, tačiau įspūdingas finišas.

Likus keliasdešimt metrų iki finišo dėl pirmos vietos petys į petį kovojo du vienos komandos sprinteriai. Tapo aišku, kad nugalėtoją lems kelios dešimtosios sekundės dalys.

Likus porai metrų iki finišo Infinite Tuckeris nusprendė finišą pasiekti šuoliu – stipriai atsispyręs, lyg nerdamas, krito finišo linijos link.

Jam pavyko – atletas užfiksavo geresnį rezultatą nei jo varžovas.

Iškart po šuolio lengvaatletis parkritęs kurį laiką nesikėlė nuo bėgimo takelio ir gaudė orą. Prieš dvejus metus jis liko antras.

Bėgikas atskleidė, kad įkvėpimo šuoliui jam suteikė įsivaizdavimas, jog finiše yra jo mama.

„Šokant per paskutinę kliūtį užsimerkiau, atsimerkiau ir finiše išvydau savo mamą, šokau ją apkabinti.

Atidaviau visą save, jaučiau, kad visas kūnas pasiruošęs tam, tiesiog šokau lyg nerdamas“, – kalbėjo nugalėtojas.

Tuo metu antroje vietoje likęs komandos draugas Robertas Grantas neliko sužavėtas tokiu varžovo finišu. Šypsodamasis ESPN prasitarė, kad geriau nesakyti ką iš tikrųjų galvoja apie tai.

„Jei atskleisčiau savo nuomonę čia prieš kamerą, komandos treneris mane išspirtų iš komandos“, – teigė antroje vietoje likęs lengvaatletis.

Šis įspūdingas finišas greitai išplito socialinių tinklų kanaluose, o ESPN jį išrinko geriausiu dešimtuko dienos epizodu.




Lengvaatletis Infinite Tucker
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)