Tai bus centrinė vakaro kova. Jos išvakarėse buvo surengti kovotojų svėrimai, po kurių abi atletės pasidalino mintimis apie būsimą akistatą.

Sportininkės susitiko akis į akį ir vietoj priešiškų, varžovę bauginančių žodžių šeimininkė J. Andrade lietuvių kilmės kovotojai įteikė rožę.

Ši kiek nustebusi nusišypsojo, apsikabino brazilę ir abi atletės draugiškai išsiskyrė.

Tiek R.Namajunas, tiek J.Andrade svėrimo metu neviršijo 115 svarų ribos (52,16 kg). Abiejų kovotojų svoris buvo identiškas – po 114,5 svaro (51,94 kg).

Šios svorio kategorijos ESPN sudarytame kovotojų reitinge brazilė yra trečia. Jos sąskaitoje – 19 pergalių ir 6 nesėkmės, reitingo lyderė ir čempionė laimėjo 9 kovas ir patyrė 3 nesėkmes.

R. Namajunas antrą kartą gins šios svorio kategorijos titulą.

Pernai balandį lietuvių kilmės kovotoja vienbalsiu teisėjų sprendimu 49-46, 49-46, 49-46 nugalėjo lenkę Joanną Jedrzejczyk ir tapo vos antrąja kovotoja UFC istorijoje, kuriai moterų minimalaus svorio kategorijos titulo gynyba susiklostė sėkmingai.




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)