„Ką tik prasidėjo ilgai lauktas sezonas, kai pagaliau galime treniruotis ir rungtyniauti po atviru dangumi, todėl su nekantrumu laukiu artėjančių varžybų.

Jose, kaip ir kiekviename turnyre, sieksiu pergalės“, – sako pajėgiausia Lietuvos golfo žaidėja Gilė Bitė Starkutė.

Turnyre Lietuvai atstovaus stipriausi golfo žaidėjai, tarp kurių – Gediminas Markevičius, Darius Momkus, Donatas Puodžiukynas ir Mindaugas Markevičius. Su Gile Bite Starkute varžysis Saulė Jarašūnaitė, Inga Zinkuvienė, Indrė Juozaitytė.

Tarp garsiausių Lenkijos žaidėjų, atvykstančių į Lietuvą – Mikołaj Kniaginin, Maksymilian Biały, Antonina Łęcka, Amanda Majsterek, Aleksander Wierzba, Zofia Wójcik.

„Tikiuosi įdomaus turnyro – aikštyne susitiks stiprūs tiek Lietuvos žaidėjai, tiek iš Lenkijos atvykstantys golfo entuziastai. Neabejoju, kad turnyras taps gražia tradicija, o bendras pomėgis sustiprins ryšius tarp Lietuvos ir Lenkijos golfo entuziastų“, – teigia Lietuvos ir Lenkijos nacionalinių golfo rinktinių turnyro „Team Match Play Vilnius 2019“ mecenato, įmonių grupės ICOR ir „City Service“ valdybos pirmininkas Andrius Janukonis.

Turnyre 24 sportininkai – 12 Lietuvos ir 12 Lenkijos nacionalinių rinktinių atstovų – varžysis „Ryder Cup“ formatu. Pirmąją dieną vyks dvigubas 18 duobučių komandinis turnyras „Four Ball“ ir „Foursomes“ formatu.

Antrąją dieną abiejų šalių sportininkai susirungs individualiame turnyre, po kurio, suskaičiavus komandų surinktus taškus, paaiškės tarpvalstybinio mačo nugalėtojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją