Buvęs mišrių kovos menų UFC organizacijos dviejų svorio kategorijų čempionas socialiniame tinkle „Twitter“ pareiškė netrukus sugrįšiantis į aštuonkampį ringą.

„Noriu judėti pirmyn kartu su gerbėjais, tarp kurių yra įvairių tikėjimų ir istorijų žmonių. Visos religijos mus ragina būti geresniais. Tai vienas pasaulis, kuris yra vienas visiems. Iki susitikimo aštuonkampyje“, – parašė C. McGregoras.



Apie karjeros pabaigą jis buvo paskelbęs kovo 26-ąją.

Paskutinė airio kova įvyko praėjusį spalį, kuomet airį įveikė Rusijos atstovas Chabibas Nurmagomedovas.

Per karjerą Dubline gimęs barzdočius pasiekė 21 pergalę ir patyrė 4 nesėkmes. Labiau nei titulai jį išgarsino palaidas liežuvis, varžovų įžeidinėjimai, nuolatiniai skandalai ir pralaimėta kova su Floydu Mayweatheru bokso ringe, atnešusi apie 30 mln. JAV dolerių pajamų.

Pastaruoju metu Airijoje vyksta seksualinės prievartos akto tyrimas, kuriame, kaip teigiama, įsivėlęs ir C. McGregoras. Incidentas vyko praėjusių metų naktį į gruodžio 10 dieną, viename iš Dublino viešbučių. Tuomet iškviesta policija atliko analizes, tačiau kaltinamojo neįvardino, buvo žinoma tik tai, kad tai garsus sportininkas. Žiniasklaidoje buvo spėjama, kad tai – C. McGregoras.

Kovo viduryje C. McGregoras buvo sulaikytas Majami Byče, kai atėmė iš savo gerbėjo telefoną ir jį sudaužė ant žemės. Žvaigždei nepatiko, kad jį filmavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)