E. Kavaliauskas nesugebėjo įveikti Ray Robinsono. Teisėjų sprendimu, gana žemu tempu vykusi dešimties raundų kova pasibaigė lygiosiomis.

Visus dešimt raundų savo varžovą spaudęs 30-metis jautėsi laimėjęs kovą bei su teisėjų verdiktu nesutiko.

„Aš laimėjau kovą, laimėjau aiškiai. Teisėjai su tuo nesutiko, bet aš negaliu kontroliuoti to, kokią kovą jie stebi“, – po kovos kalbėjo E. Kavaliauskas.

Tai pirmosios lygiosios lietuvio karjeroje. Iki šiol jis profesionalų ringe buvo iškovojęs 21 pergalę iš tiek pat galimų. 17 kovų jis baigė nokautais.

33-ejų R. Robinsonas per karjerą iki šiol buvo pasiekęs 24 pergales ir patyręs 3 pralaimėjimus.



Nepaisant lygiųjų, E. Kavaliauskas vis dar yra laikomas pagrindiniu kandidatu vėliau šiais metais gauti kovą dėl pasaulio čempiono titulo, kuris dabar priklauso Terence'ui Crawfordui.

„Noriu kovoti dėl čempiono titulo. Šios lygiosios nieko nereiškia, laikau save nugalėtoju. Vis dar esu neįveiktas ir žiau, jog galiu bet kurį čempioną“, – sakė pasitikėjimo savimi nestokojantis lietuvis.

Pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio čempiono vardą T. Crawfordas artimiausiu metu gins balandžio 20-ąją, kai „Madison Square Garden“ arenoje Niujorke susitiks su Amiru Khanu.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)