Savaitgalį Kalifornijoje K. Pulevas dvikovoje įveikė rumunų boksininką Bogdaną Dinu ir po kovos buvo kalbinamas „Vegas Sports Daily“ atstovaujamos reporterės. Kai J. Ravalo paklausė apie jo galimą dvikovą su britu Tysonu Fury, bulgaras ją staiga pabučiavo į lupas.

Kilus triukšmui K. Pulevas tvirtino, kad jis su žurnaliste yra draugai, tačiau moteris tai paneigė kalbėdama, kad sportininką sutiko tik kartą, dieną prieš tai.



J. Ravalo advokatė Gloria Allred teigė, kad boksininko veiksmai buvo „nepageidaujami ir pažeidžiantys teises“. Žurnalistė specialioje spaudos konferencijoje tvirtino, kad K. Pulevo elgesys buvo žeminantis ir bjaurus.

J. Ravalo, dirbanti po Jenny SuShe slapyvardžiu, pasakojo: „Viduryje interviu jis griebė mano veidą ir pabučiavo. Buvau šokiruota ir pasimetusi, nežinojau, kaip reaguoti. Grįžau prie stalo, kad susidėčiau daiktus į krepšį. Jis griebė tuomet man už sėdmenų ir suspaudė. Tuomet nieko nesakęs nusijuokė ir nuėjo“.



„Man buvo nemalonu ir buvau nusivylusi, kad K. Pulevas elgėsi taip neprofesionaliai. Niekaip neskatinau jo taip elgtis. Dirbau tą vakarą, duodama medžiagos iš renginio. Bučiuoti moterį į lūpas ir grabalioti be leidimo yra tiesiog nepriimtina. Nė viena moteris neturėtų to pakęsti“, – tęsė ji.

Socialiniuose tinkluose pirmadienį K. Pulevas rašė, kad Jenny yra jo draugė. „Vėliau ji prisijungė prie manęs ir draugų, kad atšvęstume pergalę. Vaizdo įraše po bučinio abu juokėmės ir dėkojome vienas kitam. Daugiau čia nieko nėra“, – teigė jis.

J. Ravalo sakė, kad buvo pakviesta į vakarėlį po kovos, kur turėjo galimybę paimti interviu iš daugiau kovotojų. Ten K. Pulevas elgėsi taip, tarsi nieko nenutiko, bet vėliau priėjęs paprašė iškirpti tą bučinį iš interviu.

„Aš to nepadariau – vietoje to, paviešinau, nes norėjau, kad žmonės pamatytų, ką jis man padarė. Norėjau, kad jis atsakytų už savo veiksmus“, – sakė ji.

Žurnalistės advokatė yra gerai žinoma moterų teisių gynėja, kėlusi kaltinimus tokioms asmenybėms kaip Donaldas Trumpas ir Tigeris Woodsas. „Net jei ji būtų buvusi jo draugė, K. Pulevas vis tiek turėjo paprašyti jos leidimo. Tai turi būti traktuojama kaip seksualinis priekabiavimas. Mes siekiame, kad boksininkas netektų licencijos – būtų diskvalifikuotas“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)