„Šiandien nusprendžiau pasitraukti iš to, kas formaliai vadinama mišriais kovos menais. Bičiuliai, išgerkite po kokteilį už mane“, – parašė C. McGregoras.

Paskutinė jo kova įvyko praėjusį spalį, kuomet airį įveikė Rusijos atstovas Chabibas Nurmagomedovas.

Per karjerą Dubline gimęs barzdočius pasiekė 21 pergalę ir patyrė 4 nesėkmes. Labiau nei titulai jį išgarsino palaidas liežuvis, varžovų įžeidinėjimai, nuolatiniai skandalai ir pralaimėta kova su Floydu Mayweatheru bokso ringe, atnešusi apie 30 mln. JAV dolerių pajamų.

Šį mėnesį C. McGregoras policijos pareigūnų buvo sulaikytas Majamyje dėl žmogaus užpuolimo ir vagystės. Mišrių kovos menų meistras užsipuolė 22-ejų sirgalių, kuris jį bandė fotografuoti išmaniuoju telefonu išeinantį iš viešbučio. Pranešta, kad airis sudaužė ir sutrypė telefoną, o vėliau jį pačiupo ir nusinešė su savimi.

Kurį laiką pasėdėjęs areštinėje, vėliau C. McGregoras iš jos buvo paleistas už 12,5 tūkst. JAV dolerių užstatą.

Sausį kovotoją nubaudė Nevados atletikos komisija, įvertinusi muštynes Las Vegase, kilusias po UFC dvikovos tarp airio ir Ch. Nurmagomedovo.

Rusui tuomet skirta 9 mėnesių diskvalifikacija ir pusės milijono JAV dolerių bauda, o jo varžovui – pusės metų diskvalifikacija ir 50 tūkst. JAV dolerių bauda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)