Vyrų A lygoje dėl pirmosios vietos kovojo dvi šiuo metu stipriausios padelio žaidėjų poros: Titas Mikelevičius ir Algirdas Draugelis bei Pijus Mockus ir Aleksas Tverijonas. Po įspūdingos trijų setų kovos varžovus įveikę rezultatu 4:6, 7:6, 7:5 Pijus su Aleksu tapo LPF „Žiemos taurės“ IV etapo nugalėtojais. Pirmųjų trijų etapų nugalėtojais yra buvę trys skirtingos poros, taigi Pijus Mockus ir Aleksas Tverijonas stipriausiais šią žiemą tapo jau antrąjį kartą.

Dar didesnė intriga buvo kovoje dėl bronzos medalių, į kuriuos surinkusios vienodai taškų pretendavo net trys poros: Robertas Sadovskis ir Laurynas Antropikas, Emilis Baltrimaitis ir Edvinas Grigaitis, Luidži Pakula ir Skirmantas Mačinskas. Dėl geresnio tarpusavio setų santykio bronzos medaliai įteikti Robertui ir Laurynui, o šiauliečiai ir kauniečiai šįkart grįžo namo be medalių...

Vyrų B lygoje taip pat netrūko atkaklių rungtynių. Čempionų vardą ir taurę antrą kartą iš eilės iškovojo Marius Macijauskas ir Egidijus Gudavičius, kurie lemiamoje kovoje rezultatu 7:6, 2:6, 10:8 palaužė antroje vietoje likusius Tomą Balčiūną ir Aidą Akcijonaitį. Trečią vietą užėmė Nerijus Baltrimaitis ir Martynas Vidžiūnas.

Vyrų C lygoje pirmą kartą nugalėtojais tapo Rytis Maniušis ir Aurelijus Globys, antrąją vietą užėmė tėčio ir sūnaus – Viliaus ir Džiugo Urbų duetas, o trečiąją – Paulius Stoškus ir Thibaud Catry, kuriems visoms rungtynėms prireikė trijų setų.

Moterų B lygoje taip pat virė atkaklios kovos. Įveikusios visas varžoves antrą kartą iš eilės nugalėtojomis tapo Dalia Geleževičienė ir Dalia Burokaitė, o Dalia Geleževičienė pirmą vietą šią žiemą iškovojo trečiąjį kartą! Sidabro medaliais buvo apdovanotos Diana Ramanauskaitė ir Simona Drukteinienė, o bronzos – Reda Sirgedienė ir Audronė Tendzegolskienė. Šiame turnyre kiek laimės pritrūko ketvirtoje vietoje likusioms Rasai Aidukienei ir Laurai Raupelienei, kurios visoms prizininkėms pralaimėjo tik po trijų setų kovos.

Moterų C lygos čempionėmis pirmą kartą tapo Remigija Pranckevičienė ir Edita Jurkonienė. Sidabro medaliais buvo apdovanotos Živilė Šutavičienė ir Ieva Gliaudelienė, o bronzos – Rūta Jovaišienė ir Jolanta Kaukėnienė.

LPF „Žiemos taurės 2018-2019“ varžybos pasibaigė, o padelio mėgėjai jau laukia tikro pavasario, kada galės treniruotis ir rungtyniauti lauko aikštelėse, nes kitos varžybos – LPF „Vasaros taurė 2019“ – vyks balandžio 27-28 dienomis Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją