Lietuvos dviračių treko sprinto rinktinės treneris Dmitrijus Leopoldas savo auklėtinių pasirodymus vertino neigiamai ir prisėmė kaltę dėl prastų rezultatų.

„Treneris važiuoja kariauti, o sportininkai – kaip pasiseks. Rezultatus galima vertinti vienareikšmiškai neigiamai. Man nėra ką kaltinti. Manau, kad kaltas aš, ir viskas.

Negaliu parengti komandos arba nepastebiu kai kurių niuansų, o gal sportininkai netiki manimi. Matome rezultatus. Turiu susimąstyti, ką toliau daryti“, – šeštadienį po V. Lendelio pasirodymo sakė D. Leopoldas.

„Sportininkai mano, kad atiduoda viską, ką gali. Jeigu to nepakanka, manau, kad tai mano problema – vedu komandą neteisingu keliu. Jeigu kažkuris vienas negali, viskas aišku, o jeigu bendrai nėra rezultato, tai suprantu, kad kaltas treneris“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)