29-erių britas gins IBF, WBO ir WBA čempiono titulus. A. Joshua iki šiol laimėjo visas 22 dvikovas ir 21 iš jų baigė nokautais.

Metais vyresnis jo varžovas per karjerą pasiekė 23 pergales (20 – nokautais) ir kartą tenkinosi lygiosiomis.

Grumtynės dėl čempiono diržų vyks J. Millerio gimtajame mieste, „Madison Square Garden“ arenoje.

A. Joshua jau buvo rezervavęs „Wembley“ stadioną Londone kovai balandį, bet nesusitarė su potencialiais priešininkais, tarp kurių minėti jo tautietis Tysonas Fury, dabartinis WBC čempionas iš JAV Deontay Wilderis, dar vienas britas Dillianas Whyte'as ir net karjerą jau baigęs legendinis ukrainietis Vladimiras Kličko.

Kitą savo varžovą jau žino ir Lietuvos bokso profesionalas Egidijus Kavaliauskas. Pusvidutinio svorio kategorijos WBO tarpkontinentiniu čempiono diržu pernai apsijuosęs kaunietis kovo 30 d. Filadelfijoje (JAV) susidurs su 33-ejų amerikiečiu Ray Robinsonu. Kovai numatyta 10 raundų.

30-metis lietuvis, gyvenantis JAV, iki šiol laimėjo visas 21 dvikovą, iš jų 17 – nokautais.

R. Robinsono sąskaitoje – 24 pergalės (12 – nokautais) ir 3 pralaimėjimai (1 – nokautu).

Amerikietis gali tikėtis publikos palaikymo, kadangi su E. Kavaliausku galynėsis gimtajame mieste. Po šios akistatos lauks pagrindinė vakaro dvikova tarp ukrainiečio Aleksandro Gvozdyko ir prancūzo Doudou Ngumbu dėl WBC pussunkio svorio kategorijos pasaulio čempiono diržo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)