Pirmąsias vietas užėmė Kristupas Šleiva, Paulius Galkinas ir šiuo metu Danijos klubui atstovaujantis Martynas Nemsevičius. Bronzos medalį iškovojo Titas Kerševičius.

„Senokai gyvai nemačiau savo auklėtinių tarptautiniuose turnyruose užsienyje. Pasiilgau jų aštrių veiksmų, kurių laukia ne tik aš, bet ir publika.

Kuomet kovoja Kristupas ir Martynas, salėje pakyla lengvas šurmulys, visų dėmesys į lietuvių kovas. Abu meta iš bet kokios padėties, ir tas negali nežavėti, – pasakoja treneris Vladimiras Audickas. – Nepaisant labai simpatiško Nemsevičiaus metimo iš kryžiaus ant ausų, vėliau panevėžietis visgi turėjo daug vargo su arkliškai stipriu pasaulio jaunių čempionato prizininku Bisultanovu iš Danijos.

Kristupas savo varžovus užmėtė gan lengvai, Paulius finale sunkiai, bet išlaikė įgytą kelių taškų persvarą.

Titas Kerševičius praleido šiuo metu madingą šoninį metimą per petį ir pralaimėjo pasaulio jaunimo čempionui, o vėliau neatsilaikė prieš pajėgų slovaką Denisą Horvathą. Manau, kad Titui šiuo metu trūksta fizinės jėgos“.

Turnyre kovojo 43 imtynininkų iš Danijos, Norvegijos, Švedijos, Suomijos, Estijos, Belgijos, Izraelio, Slovakijos, Čekijos, Austrijos, Ukrainos ir Lietuvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją