Baidarininką trumpam iš rikiuotės buvo išvedusi rankos sausgyslės uždegimas, tačiau sportininkas grįžta į rikiuotę ir šį savaitgalį Druskininkuose vykstančio „LTeam olimpinio žiemos festivalio“ metu net prisidėjo prie rekordo siekimo slidinėjimo „SkiErg“ treniruokliu.

„Savaitę negalėsiu rimtai sportuoti, tad iš rikiuotės iškritau trumpam, – kalbėjo R. Nekriošius. – Netrukus keliausime į treniruočių stovyklą Turkijoje, kurioje dirbsime tris savaites. Vėliau laukia startai pasaulio taurės etapuose, Europos žaidynėse bei pasaulio čempionatas, kuriame vyks ir atranka į Tokijo olimpines žaidynes.“

Daug laiko treniruotėse ir varžybose su savo porininku baidarėje A. Olijniku praleidžiantis olimpietis tikina, jog trumpas išsiskyrimas su kolega gali išeiti ir į naudą.

„Juokaujame, jog kartu praleidžiame daugiau laiko nei su savo žmonomis. Tokios pertraukos – geras poilsis vienam nuo kito. Juk stovyklose gyvename viename kambaryje. Nors esame komanda ir geri draugai, reikia pakeisti aplinką, žmones“, – šypsojosi sportininkas.

Baidarininkas neatsispyrė pagundai sudalyvauti rekordo siekime slidinėjimo „SkiErg“ treniruokliu. Kaip sako pats sportininkas, prisidėti prie rekordo siekimo paskatino ir noras pakonkuruoti su prieš tai prie „SkiErg“ treniruoklio buvusiu žmogumi.

„Sekėsi neblogai. Atėjau tiesiog sudalyvauti šioje rungtyje. Pasirodo, laukė nemažas iššūkis – per pusė valandos, kuo daugiau nuslysti treniruokliu. Mačiau, jog vienas dalyvis prieš tai buvo labai daug nuslydęs, pagalvojau, jog pasitikiu savimi ir reikia įveikti prieš tai geriausią rezultatą užfiksavusį žmogų. Šis pusvalandis su treniruokliu buvo tik ketvirtadalis geros treniruotės, bet sušilau ne vaikiškai“, – kalbėjo R.Nekriošius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją