Teisėjai neabejojo 40-mečio filipiniečio pranašumu – 117:111, 116:112 ir 116:112.

M. Pacquiao per savo karjerą yra iškovojęs 61 pergalę (39 jų – nokautais), 2 kartus pasiekė lygiąsias ir patyrė 7 nesėkmes.

Jis yra vienintelis boksininkas istorijoje, tapęs aštuonių skirtingų svorio kategorijų pasaulio čempionu. A. Bronerio sąskaitoje 33 pergales (24 jų – nokautais), 1 lygiosios ir 4 pralaimėjimai.

Po pergalės M. Pacquiao prisiminė 2015 metus, kai pralaimėjo legendiniam Floydui Mayweatheriui ir teigė esantis pasiruošęs revanšui.

„Pasakykite jam, kad grįžtų į ringą ir mes vėl kovosime. Aš noriu pirštines suremti su Floydu Mayweatheriu, jei jis tik nori grįžti į boksą“, – teigė M. Pacquiao.

Penkis kartus pasaulio bokso čempionu tapęs F. Mayweatheris, kuris tribūnose stebėjo M. Pacquiao kovą, nereagavo į filipiniečio kalbas.

Paskutinį kartą F. Mayweatheris į ringą lipo per parodomąją kovą gruodžio pabaigoje, kai greičiau nei per tris minutes paguldė japoną Tenshiną Nasukawą.

Kiek anksčiau bokso legenda buvo užsiminusi, kad grįžti profesionalų kovoms į ringą neketina.

Primename, kad 2015-ųjų gegužės pradžioje brangiausioje visų laikų dvikovoje dėl trijų čempionų diržų Floydas Mayweatheris teisėjų sprendimu (118-110, 116-112 ir 116-112) pranoko Manny Pacquiao.

Nugalėtojui išsiaiškinti prireikė visų 12 raundų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)