Kaip pasakojo pati P. Viana, ji laukė „Uber“ automobilio vakarinėje Rio de Žaneiro dalyje, kai prie jos priartėjo vyras. Kovotoja neabejojo, kad nepažįstamasis sėlino prie jos, nes kai šį pastebėjo, jis jau buvo visai šalia.

„Kai pamatė, kad jį pastebėjau, jis prisėdo prie manęs, – MMAjunkie.com pasakojo P. Viana. – Jis paklausė, kiek dabar valandų. Supratau, kad jis nesirengia niekur eiti. Telefoną įsidėjau į rankinę, o tuomet jis man sako: „Atiduok telefoną, nemėgink reaguoti, nes esu ginkluotas“. Ir jis kažką laikė uždengęs rankoje“.

UFC lengvo svorio kovotoja tęsė: „Jis buvo pakankamai arti manęs, todėl, jei tai ir buvo ginklas, pamaniau, kad jis nespėtų juo pasinaudoti. Atsistojau, dukart smogiau rankomis ir spyriau koja. Jis nukrito, griebiau jį už nugaros ir atlikau smaugimo veiksmą, surakinusi jo kaklą rankomis. Pasodinau jį toje pačioje vietoje, kur buvome anksčiau ir tariau: „Dabar palauksime policijos“.

Vėliau P. Viana sužinojo, kad vyras iš tikrųjų neturėjo ginklo.

Tai buvo ginklo formos imitacija, suformuota iš kartono.

P. Viana pripažino ir negalvojusi, kad tai tikras ginklas. Kaip ji spėjo, tai galėjo būti žaislinis ginklas arba peilis. Iki atvyko policija, kovotoja laikė vyro ranką užlaužtą.

Anot pranešimo, iš pradžių vyras buvo nugabentas į ligoninę, o vėliau į policijos nuovadą. Paaiškėjo, kad vyras ir anksčiau užsiėmė nusikalstama veikla ir neseniai buvo paleistas iš areštinės.

😄

A post shared by Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) on Feb 10, 2018 at 8:23am PST

P. Viana teigė puikiai žinojusi, kad yra pavojingoje miesto dalyje, tačiau šalia namų jautėsi saugiau.

„Viskas gerai, užpuolikas daugiau nemėgino reaguoti. Kai gavo tuos smūgius, tikriausiai išsigando. Jis prašė manęs, kad jį paleisčiau, teigė tik norėjęs sužinoti, kiek valandų. Jis matė, kokia buvau įsiutusi. Sakiau, kad nepaleisiu jo ir skambinu policijai. Jis su viskuo sutiko, nes bijojo, kad jo dar labiau nesumuščiau“, – kalbėjo ji.

♥️ 🥋 @combatsportsbrasil 📸@ronaldohuguenin

A post shared by Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) on Oct 8, 2018 at 1:26pm PDT

Tai nebuvo pirmas kartas, kai 26 metų sportininkė užpuolama. Kai dar gyveno Brazilijos šiaurėje esančiame mieste Belene, du vyrai sekė ją motociklu, vienas iš jų sulaužė jos skėtį ir mėgino atimti telefoną.

„Smogiau jam į veidą ir jis išsigando. Iš tikrųjų aš pati buvau išsigandusi, nes jie buvo dviese, tačiau jų išgąstis buvo didesnis. Užpuolikas užšoko ant motociklo ir jie nuvažiavo“, – prisiminė mišrių kovos menų atstovė.

Seja você Por você Pra você ♥️

A post shared by Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) on Dec 14, 2018 at 8:11am PST

Po incidento savaitgalį P. Viana grįžo namo ir pasigamino pietus. Ji mmajunkie.com prisipažino, kad truputėli skauda rankas po smūgiavimo, bet daugiau – nieko rimto.

Brazilė įspūdingai debiutavo pernai vasarį UFC aštuoniakampyje, kai įveikė savo varžovę smaugimo veiksmu. Antrą savo UFC kovą pernai rugpjūtį teisėjų sprendimu ji pralaimėjo J.J. Aldrich. Mišrių kovos menų ringe anksčiau ji iškovojo 10 pergalių ir patyrė du pralaimėjimus.

UFC vadovas Dana White'as savo „Instagram“ paskyroje pasidalino nuotrauka, kur yra vyro atvaizdas po mėginimo apiplėšti P. Vianą.

„Kairėje – Polyana, viena iš UFC kovotojų. Dešinėje – vyras, norėjęs ją apvogti“, – po nuotrauka parašė D. White'as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)