„Dabar išvis vienas baseine plaukiojau, paskutinėmis dienomis dar net atlaisvėjo baseinas, dar didesnis pasidarė, smagu, kad Panevėžyje tokie sportininkai išauga. Ateina vaikai į rūbines visi tik Danai Danai, jiems linksma“, – pasakoja D. Rapšys.

Dabar linksma ir pačiam Danui, tačiau vaikystėje, tėvų atvestas į baseiną, labiau mėgo taškytis, o kartais ir pabėgti iš treniruotės.

Tačiau ilgainiui vanduo jį prisijaukino, o treneriai įžiūrėjo ir kietą charakterį –užsispyrimą, ištvermingumą, pareigingumą. 2017 metais po pirmųjų medalių Europos plaukimo čempionate, sportininkui atsivėrė antras kvėpavimas – pradėjo sektis varžybose, o baseinas Kinijoje išvis tapo auksinis.

Danas sako, kad plaukimo takelis – ne bokso ringas, čia kovoji tik su savimi, bet jis tikina, kad visada jaučia trenerės Inos Paipalienės žvilgsnį.

Metų trenere tapusi I. Paipalienė sezoną vadina sėkmingu, bet labai sunkiu.

Pasaulio čempionas sako, kad pergalės emocijas dar laiko savyje ir jas išlies tik per Kalėdas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)