C grupėje „Liverpool“ ir „Napoli“ turi po 6 taškus, PSG – 5, Belgrado „Crvena Zvezda“ – 4.

Jei Prancūzijos komanda rytoj patirs nesėkmę, o Neapolio ekipa įveiks Belgrado klubą, Paryžiaus futbolininkai liks už antrojo etapo borto. Jiems tai būtų didžiulė tragedija.

Pirmąsias „Liverpool“ ir PSG rungtynes Anglijoje 3:2 laimėjo aikštės šeimininkai. Paskutiniame grupės varžybų ture PSG išvykoje grumsis su „Crvena Zvezda“, o „Liverpool“ savo aikštėje susitiks su „Napoli“.

Liverpulio klubas praėjusiame Anglijos „Premier“ lygos ture svečiuose 3:0 sutriuškino „Watford“ futbolininkus ir užima antrąją vietą. Jurgeno Kloppo auklėtiniai dviem taškais atsilieka nuo pirmaujančio „Manchester City“.

„Napoli“ Italijos čempionate savaitgalį nesugebėjo palaužti Veronos „Chievo“ – 0:0. Neapolio komanda žengia antra, bet jau 8 taškais atsilieka nuo pirmąją vietą užimančio Turino „Juventus“.

Šiandien „Roma“ Italijoje išmėgins jėgas su Madrido „Real“. G grupėje abi ekipos sukaupė po 9 taškus ir jau turi kelialapį į kitą etapą. Italijos ir Ispanijos futbolo milžinai kaunasi dėl pirmosios vietos grupėje.

Rytoj B grupės mače Londono „Tottenham Hotspur“ namie galynėsis su Milano „Inter“.

Anglijos komandai būtina pergalė norint išsaugoti realias viltis prasibrauti į atkrintamąsias varžybas. Pirmojoje dvikovoje 2:1 triumfavo „Inter“, kuris turi 7 taškus.

„Tottenham Hotspur“ kraityje – 4 taškai. Tvirtai pirmauja 10 taškų surinkusi „Barcelona“.
Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“, „TVPlay Sports+“ ir TV6 kanalai iš viso parodys aštuonerias rungtynes.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

lapkričio 27 d.

19.45 val. AEK – „Ajax“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),
21.50 val. „Roma“ – „Real“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),
21.50 val. Liono „Olympique“ – „Manchester City“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports+“),
21.50 val. „Bayern“ – „Benfica (tvplaypremium.lt ir TV6);

lapkričio 28 d.

19.45 val. „Atletico“ – „Monaco“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),
21.50 val. PSG – „Liverpool“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),
21.50 val. „Tottenham Hotspur“ – „Napoli“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports+“),
21.50 val. „Napoli“ – „Crvena Zvezda“ (tvplaypremium.lt ir TV6).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją