Savo mintimis apie būsimą vyrą J. Jefimova dalinosi dalyvaudama Rusijos kulinarinėje televizijos laidoje „Dideli pusryčiai“.

„Aš turiu jį sutikti ir iškart suprasti, kad jis yra mano. Žinoma, būtų labai gerai, jei jis mokėtų gaminti“, – kulinarinės laidos vedėjams sakė J. Jefimova.

Nors sportininkė jau septynerius metus treniruojasi Jungtinėse Amerikos Valstijose, sulaukusi klausimo apie būsimo vyro pilietybę ji patikino, jog pirmenybę teikia savo tautiečiams.

„Tekėsiu tik už ruso. Taip, sportuoju Amerikoje, tačiau ten mano grafikas įtemptas, todėl turiu mažai laisvo laiko pažintims“, – kalbėjo 26-erių plaukikė.

Ilgametė Rūtos Meilutytės varžovė jau ne kartą yra užsiminusi apie karjeros pabaigą ir tolimesnius savo gyvenimo planus, pavyzdžiui, knygos rašymą ar plaukimo mokyklos atidarymą.

Olimpinių žaidynių ir pasaulio čempionatų medalininkė neseniai atskleidė ir tai, jog dėl fizinio bei psichologinio nuovargio ji galvoja nedalyvauti šių metų pabaigoje Kinijoje vyksiančiose planetos pirmenybėse.

Tiesa, vėliau J. Jefimova į varžybas dar tikrai sugrįš. Tokijo olimpinėse žaidynėse sudalyvauti norinti rusė savo karjeros pabaigą yra numačiusi 2020 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)