„Hockey Punks“ komandoje jau ir anksčiau žaidė legionieriai iš tolimų šaliai kraštų. Prieš porą sezonų sėkmingai rungtyniavo japonas Naoki Kaneko. Šį kartą bus galima išvyksti legionierių iš ne ledo ritulio šalies – Meksikos rinktinė šiuo metu Tarptautinės ledo ritulio federacijos (IIHF) reitinge yra 35-ojoje pozicijoje, Lietuva – 25-ojoje.

A. Bermejo, kuris yra rungtyniavęs Meksikos rinktinėje, turi ir lietuviško kraujo – jo mama lietuvė.

„Labai džiaugiuosi šia galimybe rungtyniauti Lietuvoje ir būti „Hockey Punks“ komandos dalimi. Mano tikslai tokie kaip visuomet – noriu būti komandos lyderis ir iškovoti čempiono titulą“, – apie savo debiutą pasakoja žaidėjas.

„Laukėme jo debiuto jau nuo sezono pradžios. Deja, priešsezoninėse rungtynėse Arunas gavo traumą. Tris paskutinius sezonus žaidėjas gana sėkmingai rungtyniavo JAV, todėl ledo ritulio mėgėjų tegu neklaidina sportininko pilietybė.

Manau, kad jeigu bus sveikas, jis turi galimybių būti vienu geriausių mūsų komandoje“, – žaidėjo būsimą pasirodymą įvertino „Hockey Punks“ klubo vadovas ir vienas iš šalies rinktinės trenerių Šarūnas Kuliešius.

„Hockey Punks“ komanda vienintelė šiame sezone sugebėjo įveikti šalies čempionę Elektrėnų „Energiją“, tačiau su kitomis komandomis rungtyniauja banguotai. Varžovams iš Kauno šį sezoną pralaimėta išvykoje, bet namuose iškovota pergalė po pratęsimo. Įdomi dvikova laukia ir trečiadienį.

Ant ledo susirems penki Lietuvos rinktinėje tarptautiniame Baltijos Iššūkio taurės turnyre savaitgalį rungtyniavę žaidėjai – „pankų“ atstovai vartininkas Simas Baltrūnas, gynėjas Valdas Pikčius ir puolėjas Edgaras Rybakovas bei „Kauno Hockey“ puolėjai Dovydas Streckis ir Vytautas Jagelavičius.

„Pankų“ vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras kaip visuomet nusiteikęs karingai: „Kaunas motyvuota, gerai pasiruošusi fiziškai komanda su kuria labai sunku žaisti jų aikštelėje. Šįkart žaisime namuose - mes tikrai jiems nenusiteikę leisti čiuožinėti su ledų porcija rankoje po mūsų aikštę“.

Rungtynių Vilniaus „Pramogų arenoje“ pradžia – 20.15 val.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją