Anksčiau bokso legendos neretai kritikuotas C. McGregoras nusprendė nepraleisti šanso susitaikyti su M. Tysonu šiam organizuojant renginį airio gimtinėje.

M. Tysonas itin neigiamai apie C. McGregorą atsiliepė šiam nusprendus žengti į bokso ringą ir kautis su Floydu Mayweatheriu.

Amerikietis taip pat neslėpė, jog nepalaikė C. McGregoro praėjusį mėnesį vykusioje kovoje su rusu Khabibu Nurmagomedovu.

M. Tysonas abejose minėtose kovose linkėjui airiui būti sutriuškintam, o tokie palinkėjimai išsipildė – C. McGregoras patyrė pralaimėjimus.

Vis dėlto įspūdžiais po susitikimo su M. Tysonu pasidalinęs airis patikino, jog nemalonius amerikiečio žodžius jau pamiršo bei pareiškė jam pagarbą.

„Tu esi kovinio sporto ikona bei nusipelnai nesibaigiančios meilės ir pagarbos. Visada tai gausi iš manęs“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė C. McGregoras.

MMA kovotojas įspūdžiais dalinosi po nuotrauka, kurioje M. Tysonas užfiksuotas rūkantis. C. McGregoras įraše netikėtai pridūrė dėkojantis bokso legendai už marihuaną.

„Tavo išauginta marihuana yra nuostabi. Man buvo garbė ją išmėginti, linkiu tau ir tavo komandai sėkmės versle“, – rašė C. McGregoras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)