„Buvau ne kartą minėjęs, kad dalyvavimas Lietuvoje organizuojamose turnyruose man yra prioritetas, – yra sakęs S. Maslobojevas. – Šį kartą pavyko viską suderinti, kad lapkričio mėnesį galėčiau ir vėl pasirodyti prieš savo publiką, ir tuo labai džiaugiuosi bei lauksiu pilnutėlės „Siemens“ arenos“.

Lapkričio 17 dieną S. Maslobojevas surems pirštines su Turkijos atstovu Fatihu Mehmetu Karakusu.

22-ejų metų kovotojas jau spėjo sužibėti tarptautinėse arenose ir šiuo metu jo įrašas skelbia apie 14 pergalių (8 nokautais) ir du pralaimėjimus. Jaunasis talentas jau didžiuojasi IFSA pasaulio čempiono titulu.

„Tai yra kova, kurią labai norėjau pamatyti, – pabrėžė turnyro organizatorius, Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis. – KOK pasaulio čempionas Sergejus jau nugalėjo visų organizacijų pasaulio čempionus, yra tapęs pasaulio mėgėjų čempionu. Po ilgų derybų mums pavyko susitarti su IFSA organizacija, kad Sergejus galėtų susikauti su IFSA pasaulio čempionu šioje svorio kategorijoje“.

Savo ruožtu IFSA pareikalavo į sutartį įtraukti punktą, kad šią kovą galėtų stebėti jų deleguotas prižiūrėtojas.

„Labai džiaugiuosi, kad pavyko susitarti ir ši dviejų čempionų kova įvyks būtent Vilniuje“, – sakė D. Simanaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)