Ch. Nurmagomedovo vadybininkas Ali Abdelazizas rėžė iš peties – C. McGregoras net nenusipelno revanšo.

„Jis kalba apie revanšinę kovą ir panašiai. Tačiau jis gi pasidavė! Kaip galima duoti revanšą tokiam žmogui? – kalbėjo A. Abdelazizas. – Žinote, kas mane labiausiai erzina? Net ne tai, ką jis pasakė apie mane ar Chabibą – velniai nematė. Jis prisikalbėjo, o po to teigė, kad visa tai tėra tik verslas. Jis buvo ir yra prostitutė. Sakiau tai anksčiau ir savo nuomonės apie airį nepakeičiau“.

LAs Vegase vykusioje skandalingoje UFC dvikovoje narve C. McGregoras pasidavė „Erelio“ pravardę turinčiam Rusijos atstovui ketvirtame raunde. 27 pergales ir nė vieno pralaimėjimo per savo karjerą neturintis dagestanietis įveikė airį smaugimo veiksmu.

@floydmayweather But no Vegas, they won’t pay my money.

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Oct 15, 2018 at 10:02am PDT

Po dvikovos arenoje kilo masinės muštynės – abiejų kovotojų įnašą į incidentą ir galimą bausmę svarsto Nevados valstijos sporto komisija.

Žiniasklaidoje netyla spekuliacijos galimo revanšo tema. UFC prezidentas Dana White'as paneigė, kad Ch. Nurmagomedovui buvo siūloma 15 mln. JAV dolerių atlygis ir dar vieną dvikovą su airiu. Kaip ir faktą, kad dagestanietis artimiausioje dvikovoje susigrums su Tony Fergusonu ir baigs karjerą.

„Šios istorijos – visiškas šlamštas. Pokalbių ar derybų nebuvo su niekuo. T. Fergusonas ką tik turėjo sunkią kovą, Chabibas rengia nugalėtojo, o Conoras – viskio turą. Visos šios naujienos yra netikros“, – teigė UFC bosas. Jis taip pat patvirtino, kad dagestanietis lieka UFC organizacijoje, nors ir grasino išeisiąs.

Aišku, UFC organizacija tikrai nespjautų į „aukso veršį“, nešantį milijonus.

Anot D. White'o, UFC uždarbis iš transliacijos internetu šoktelėjo į rekordines aukštumas – už galimybę stebėti kovą tarp Ch. Nurmagomedovo ir C. McGregoro atlikta 2,4 mln. įmokų. Ankstesnis rekordas – 1,6 mln. – buvo užfiksuotas 2016 metais, kai C. McGregoras antrąkart susitiko su Nate'u Diazu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)