Dalyviai konkuravo ne tik dėl geriausio kovotojo titulo, bet prisidėjo ir prie socialinės žinios nešimo – „junkimės bendrai kovai!“. Šis čempionato šūkis atsirado, kai Kauno klubai „Osu“ ir „Shori“ susijungė su Rimanto Kaukėno paramos grupe – taip buvo skatinama atkreipti dėmesį į onkologine liga sergančius vaikus.

Varžybų metu dalyviai galėjo įsigyti akcijos marškinėlius, pabendrauti su fondo atstovais, daugiau sužinoti apie šio fondo vykdomą veiklą ir prie jos prisidėti.

Pasak organizatorių, nors ore tvyrojo varžybų adrenalinas, dalyviai jautėsi tarsi šventėje – prizus nugalėtojams įteikė Tatjana Lavrinovič, pasipuošusi šių metų konkurso „Misis Pasaulis“ karūna ir nugalėtojos juosta. Nepaisant užimtų vietų, kiekvienas buvo pakviestas ant scenos, įteikti atminimo medaliai bei pažymėjimai. Čempionato metu koncertavo ir dainininkas Vidas Bareikis.

Klubai „Osu“ ir „Shori“ vadovai Linas Jonika ir Tomas Zienius tikisi, kad šis turnyras taps gražia tradicija, kiekvienais metais pavyks surinkti vis daugiau dalyvių iš skirtingų šalių, bus atkreiptas didesnis dėmesys į žmones, susiduriančius su onkologine liga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją