L. Vonn pareiškė, kad net jei nepavyks pagerinti švedų slidinėjimo legendos Ingemaro Stenmarko –daugiausiai pergalių pasaulio taurės etapuose iškovojusio žmogaus – rekordo, ji ketina padėti slides į kampą. Iki šiol amerikietė laimėjo 82 pasaulio taurės etapus, o tai yra 4 mažiau nei I. Stenmarkas.

„Jei pasiekčiau rekordą, mano svajonė išsipildytų. Jei to padaryti nepavyktų, vis tiek turėjau neįtikėtinai sėkmingą karjerą. Esu sėkmingiausia moteris slidinėjimo sporte“, – kalbėjo ji.

Anot jos, psichologiškai dabar ji yra tokiame etape, kur visi pratęsimai neturi reikšmės.

„Jei noriu dar judėti, kai būsiu vyresnė, privalau žvelgti toliau į ateitį, o ne tik į tai, kas prieš mane, – aiškino 33 metų kalnų slidininkė.

Lindsey Vonn

Pjongčango olimpiadoje ji tvirtino, kad sportuos tol, kol pagerins švedo rekordą.

Vankuverio olimpinė čempionė ir dukart planetos pirmenybių nugalėtoja Pjongčango žaidynės taip pat lipo ant prizininkų pakylos – iškovojo bronzos medalį.

L. Vonn nuolat patenka į įvairių leidinių sudaromus gražiausių planetos moterų šimtukus. 2016 metais specialiame „Sports Illustrated“ žurnalo bikinio leidime kalnų slidininkė apsinuogino – kūną dengė tik dažai.

Dar daugiau populiarumo ji sulaukė 2013 metais, kai pradėjo susitikinėti su golfo karaliumi Tigeriu Woodsu, tačiau jų romanas truko dvejus metus. Šiuo metu L. Vonn draugauja su kanadiečių ledo ritulininku P. K. Subbanu.

P.K. Subbanas ir Lindsey Vonn
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)