Antrajame varžybų etape jungtinė Lietuvos ir Moldovos komanda 10:7 eleminavo kinės Kaiman Lu ir slovako Jerguso Vengrini porą. Pergalė nugalėtojus pasiuntė tarp 8 stipriausių komandų.

Penktadienį (10.12) G. Rankelytė ir K. Usalini stos į kovą su indės Manu Bakher ir Bezhano Fauzulajevo iš Tadžikistano duetu. Būsimi G. Rankelytės varžovai atrankiniame etape buvo penkti (751 tšk, 21x). M. Bakheri prieš dvi dienas nugalėjo asmeninėse šaudymo varžybose.

Sunkiaatletis Žilvinas Žilinskas drauge su treneriu nusprendė šoktelėti į aukštesnę svorio kategoriją. Ketvirtadienį marijampolietis dalyvavo ne svorio kategorijos iki 69 kg, o iki 77 kg varžybose. Pasak Ž. Žilinsko, taktika pasiteisino.

„Pagerinau asmeninį rovimo rekordą, stūmimo rungtyje pakartojau geriausią savo rezultatą, septintą vietą ir savo pasirodymą vertinu teigiamai,“- sakė Ž. Žilinskas.

Dvikovėje Ž. Žilinskas surinko 239 kg. Lietuvis išrovė 109 kg, išstūmė – 130 kg.

Nesėkmingai varžybas pradėjo disko metikas Matas Makaravičius.

Lyjant lietui lengvaatlečiui nepavyko atlikti nei vieno sėkmingo metimo, visus keturis kartus alytiškis paliko sektorių. Dar keturis bandymus M. Makaravičius galės atlikti sekmadienį, spalio 14 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją