Tuo pat metu kažkas iš Rusijos kovotojo stovyklos įsiveržė į narvą ir puolė palaužtą C. McGregorą. Chaosas kilo ir narve.

Po minutės apsaugos darbuotojams galiausiai pavyko numalšinti įsiplieskusias peštynes.

Buvo nuspręsta sportininkus išvesti iš narvo ir nugalėtoją paskelbti be kovotojų. Pergalę iškovojęs Ch. Nurmagomedovas išvedamas buvo apmėtytas įvairiais daiktais. UFC prezidentas Dana White'as rusui čempiono diržą atsisakė įteikti arenos narve. Juo kovotojas džiaugėsi spaudos konferencijos metu.

Visuose pirmuose trijuose raunduose rusas turėjo iniciatyvą ir daugiausiai parteryje atakavo varžovą. Nors airis stengėsi nepasiduoti, galiausiai ketvirtajame raunde jis neatsilaikė prieš varžovą.

Ch. Nurmagomedovas smaugimo veiksmu privertė kapituliuoti savo varžovą.

Po kovos buvo areštuoti trys Ch. Nurmagomedovo stovyklos atstovai, kuriems gresia rimti nemalonumai, tą patvirtino UFC vadovas D. White'as.

„Trys Chabibo vaikinai buvo areštuoti ir šiuo metu kalinami. Kalbant apie diržo įteikimą, aš supratau, kad jei mes narve būtume įteikę diržą Nurmagomedovui, sirgaliai į narvą būtų paleidę viską, ką turėjo su savimi. Tiesiog nusprendžiau to nedaryti arenos narve.

Abu vyrai aiškiai parodė, kad šia kova jų priešprieša nesibaigs, bet aš tikrai nemaniau, kad Chabibas po kovos šoks per narvą.

Grįžtant prie kalinamų trijų vaikinų, jie sulauks kaltinimų. Jie nesupranta, ką jie padarė“, – kalbėjo D. White'as, turėdamas omeny Rusijos kovotojo atstovus, kurie šoko į ringą ir užpuolė C. McGregorą. Tiesa, vėliau šie asmenys buvo paleisti iš areštinės.

UFC vadovas taip pat teigė neturintis priekaištų C. McGregorui, kuriam už kovą iš organizatorių atiteks 3 mln. dolerių čekis, tačiau negalėjo atsakyti, ar bus sumokėta Ch. Nurmagomedovui, kuriam priklausytų 2 mln. dolerių suma. Anot. D. White'o, reikia papildomai įvertinti Rusijos kovotojo veiksmus ir priimti sprendimą.

C. McGregoras per karjerą yra iškovojęs 21 pergalę (18 – nokautais) ir patyrė keturias nesėkmes.

Paskutinį kartą airis oficialioje kovoje dalyvavo dar 2016-ųjų lapkritį, kai nugalėjo Eddie Alvarezą.

30-metis Ch. Nurmagomedovas iki šiol nepatyrė nė vieno pralaimėjimo per 27 UFC kovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1219)