Rugsėjo pradžioje Šolnoko taurės turnyre Vengrijoje triumfavusi vilnietė šį kartą laimėjo atvirąjį Švedijos čempionatą.

Turnyre B. Gustaitytė paeiliui įveikė tris Skandinavijos kovotojas.

Ketvirtfinalyje Lietuvos sportininkė per 3 minutes rezultatu 5:0 įveikė norvegę Therese Netland Ostebrod, pusfinalyje po 3 minučių pagrindinio kovos laiko ir 2 minučių pratęsimo taip pat 4:0 nugalėjo tituluočiausią Švedijos kovotoją, Europos čempionę Sarą Hagge, o finale vėl per 3 minutes ir vėl rezultatu 5:0 pranoko kitą švedę Moą Jensen.

„Kovos sekėsi gerai, viskas vyko pagal mūsų planą ir strategiją“, – taip savo pasirodymą Švedijoje apibūdino Europos sunkaus svorio vicečempionė B. Gustaitytė.

Varžybose Švedijoje dalyvavo ir vilnietės jaunesnioji sesuo Magdalena, tačiau jai pergalėmis pasidžiaugti nepavyko.

„Sesuo pirmojoje kovoje susitiko su būsima svorio kategorijos iki 65 kg čempione Cecilia Wallin, kova užsitęsė visą įmanomą laiką (9 minutes), bet nugalėjo varžovė“, – pasakojo B. Gustaitytė.

Rudenį daugelyje turnyrų jėgas išbandančios vilnietės ir dabar ilsėsis trumpai – spalio 6-ąją Londone jau dalyvaus daug stiprių kovotojų kasmet sutraukiančiame atvirajame Didžiosios Britanijos čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)