Niujorke ketvirtadienį vykusią spaudos konferenciją abu pavertė tikru pragaru.

„Tai buvo tamsiausia spaudos konferencija, kurioje tik man yra tekę dalyvauti, – sakė UFC prezidentas Dana White'as. – Tačiau C. McGregoras yra mentalinės kovos meistras. Sakiau anksčiau, pasakysiu ir dabar – jis yra geriausias. Geresnis net už Muhammadą Ali. Niekada nesinori sakyti, kad kažkas geresnis už Ali, tačiau manau, kad jei kalba eina apie mentalinį karą šiame sporte ar kituose, C. McGregoras yra visų laikų geriausias. Nemanau, kad tai neturės įtakos Khabibui. Tu – ne žmogus, jei tai tavęs nesukrės“.

30 metų C. McGregoras į spaudos konferenciją atsinešė ir viskio butelį, kurio turinį supilstęs į stikliukus siūlė ir K. Nurmagomedovui. Mat rugsėjo 20 dieną pastarasis šventė 30 metų gimtadienį. Tačiau dideliam C. McGregoro nusivylimui, jo oponentas gerti atsisakė.

„Aš tikrai mielai sudaužysiu šituos mažos žiurkės stiklinius nasrus, – sakė airis savo varžovui. – Jis dar su niekuo rimtai nekovojo. Aš jį sudraskysiu ir sutraiškysiu. Jis tiesiog vaikštantis negyvėlis“.

Beveik kiekvieną kartą, kai K. Nurmagomedovas mėgino atsakyti į klausimą, violetiniu kostiumu pasipuošęs C. McGregoras pertraukdavo jį savo pastabomis.

Rusas kantriai laukdavo savo galimybės atsakyti ir teigė, kad jam svarbu buvo pagarba – jis nė už ką nenorėjo veltis į airio taip vadinamą trash talk.

„Jis gali kalbėti, ką tik nori. Žinojau, kad jis kalbės. Svarbiausias momentas bus tada, kai spalio 6 dieną užsidarys narvo durys. Ką tuomet darysi?“, – sakė K. Nurmagomedovas.

UFC paskelbė, kad su C. McGregoru buvo pasirašyta 8 dvikovų sutartis. UFC prezidento žodžiais, airis turėtų uždirbti sporte daugiau nei bet kas kitas. Dvikova su K. Nurmagomedovu – pirmoji iš sutarties.

K. Nurmagomedovas vadinamas labiausiai dominuojančiu kovotoju UFC istorijoje. Pralaimėjimų neturėjęs rusas iškovojo 26 pergales. Iš Dagestano kilęs kovinio sambo atstovas paprastai savo varžovus įveikia parvertęs juos ant narvo grindų.

Per savo karjerą 21 pergalę iškovojęs ir 3 pralaimėjimus patyręs C. McGregoras į narvą nežengė nuo 2016 metų lapkričio, kai antrame raunde techniniu nokautu įveikė Eddie Alvarezą.

2017 metų rugpjūtį jis bokso dvikovoje susigrūmė su legendiniu Floydu Mayweatheriu ir pralaimėjo 10-ame raunde techniniu nokautu.

Airis šiuo metu ant lentynos neturi jokio trofėjaus, nepaisydamas to, jis atsinešė du čempiono diržus, anksčiau vienu metu laimėtus skirtingose UFC svorio kategorijose. Jis tvirtino žinojęs, kad UFC jam jų neduos, tad pasidarė savo asmeninius.

Į didelę pertrauką C. McGregoras mojo ranka: „Aš esu pasirengęs. Jo galva bus pamauta. Jo žandikaulis stiklinis. Esu pasirengęs penkių raundų kovai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)