Šeštadienį vykusioje kvalifikacijoje E. Riabko užėmė trečią vietą. Sekmadienio lenktynėse vyko tikra drama – kaunietis didžiąją dalį lenktynių plaukė antras, tačiau artėjant link finišo E. Riabko susidūrė su techninėmis problemomis.

„Sekėsi visai neblogai. Startavau iš trečios pozicijos, tačiau iškart po pirmo starto patekau į tokią košę! Pasisekė, kad išsaugojau trečią poziciją ir nesudaužiau laivo. Po pirmo starto apsivertė vienas laivas, todėl lenktynės buvo sustabdytos ir teko iš naujo stoti į startines pozicijas.

Antras startas klostėsi gerai. 35 ratus buvau antroje vietoje, o kai per ausines išgirdau, kad liko 7 ratai iškart pradėjo neveikti vienas iš variklio cilindrų. Mane iškart prisivijo iš paskos plaukęs Duarte Benavente. Tiesiog meldžiausi, kad daugiau niekas manęs nepasivytų. Šiaip ne taip baigėme lenktynes trečioje vietoje“, – džiaugėsi E. Riabko.

Lenktynes laimėjo iš „pole“ pozicijos startavęs nugalėtojo titulą ginantis Rashedas Al Qemzi. JAE pilotas 44 ratų distancijoje aplenkė portugalą D. Benavante (+11,19 sek). Lietuvis nugalėtojui pralaimėjo 35,97 sek.

Oficiali bendra įskaita po keturių etapų bus patvirtinta po to, kai teisėjai nuodugniai patikrins prizininkų techniką.

Paskutinis penktasis etapas lapkričio pabaigoje vyks Šri Lankoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)