Lietuvis pusvidutinio svorio kategorijos kovoje 80-72, 79-73, 79-73 įveikė 33-ejų gruziną Levaną Ghvamičavą.

E. Stanioniui ši pergalė buvo jau septintoji iš eilės. Bokso gerbėjus žavintis Lietuvos atstovas profesionalų ringe išlieka nesuklupęs.

Paskutinį kartą E. Stanionis kovėsi birželio 16-ąją, kai trečiajame raunde nokautavo Ericką Danielį Martinezą. Tai buvo penktoji lietuvio pergalė nokautu.

L. Ghvamičava kovėsi po beveik pusantrų metų pertraukos. Per karjerą 18 pergalių pasiekęs ir 4 pralaimėjimus patyręs gruzinas praėjusių metų balandį įveikė Oscarą Molina.

E. Stanionis dominavo visos dvikovos metu ir nors jai artėjant link pabaigos varžovas mėgino priešintis, lietuvis pergalės iš savo rankų nebepaleido.

Bokso sirgaliai socialiniuose tinkluose po kovos gyrė E. Stanionio smūgių tikslumą ir nors pastebėjo, kad lietuviui trūksta pasitikėjimo savimi, teigė, kad jis yra ateities žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)