Kaip jau buvo skelbta anksčiau, turnyre prie Latvijos klubų rinktinės, Lietuvos ir Estijos nacionalinių ekipų jungiasi Japonijos rinktinė bei Baltarusijos U-25 rinktinė. Tiesa, šeštąja turnyre turėjusi būti Suomijos antros lygos „Mestis“ žaidėjų rinktinė, šiuo metu nebefigūruoja turnyro planuose.

„Vis dar laukiame patvirtinimo iš šeštosios komandos. Sulaukę signalų, kad vienų planuotų dalyvių veikiausiai nebus, mes išsiuntėme pasiūlymus Rumunijos ir Ukrainos rinktinėms.

Kurie iš jų pirmieji sutiks dalyvauti turnyre, ta komanda ir bus priimta į turnyrą“, - sportacentrs.com portalui situaciją komentavo Latvijos ledo ritulio generalinis sekretorius Viesturas Koziolsas.

Taip pat šiuo metu vyksta derybos dėl naujojo generalinio turnyro rėmėjo. Iki tol pagrindine rėmėja buvusi „Sweden Crowns“ kompanija nebeužims šio posto, tačiau ir toliau rems šį turnyrą. Šiuo metu vyksta derybos su naujais potencialiais rėmėjais ir tikimasi, jog netrukus bus galima oficialiai paskelbti apie naują generalinį turnyro rėmėją.

Dėl turnyro rengimo vietos ir laiko planai nesikeičia: ir toliau planuojama šešių komandų turnyrą surengti lapkričio 8-11 dienomis Vilniuje, Pramogų arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją