„Reta proga, kai vienoje erdvėje susitinka tiek daug profesionalų ir sporto fanų. Dalyvių laukia netikėti pranešimai, aktualios, o gal net aštrios diskusijos su sporto, meno pasaulio žvaigždėmis, vadybos, viešųjų ryšių profesionalais, galimybė išbandyti naujas technikas ir puiki proga tiesiogiai pabendrauti“, – sako vienas iš konferencijos organizatorių Mantas Marcinkevičius, Lietuvos olimpinio fondo vadovas.

Konferenciją pradės intriguojanti diskusija su Sveikatos apsaugos ministru Aurelijumi Veryga „Sveika visuomenė: utopija ar realybė?“. Čia savo argumentus taip pat pateiks Lietuvos laisvosios rinkos instituto prezidentas Žilvinas Šilėnas, sveikatingumo ekspertė dr. Simona Pajaujienė ir Lietuvos olimpinės rinktinės vyriausiasis gydytojas Dalius Barkauskas.

Kokia aukso medalio kaina? Į šį klausimą susirinkusiai „LTeam konferencijos“ publikai atsakys ką tik Europos čempionatą laimėjęs disko metikas A. Gudžius, jo treneris Vaclovas Kidykas bei LTOK prezidentė, olimpinė čempionė Daina Gudzinevičiūtė.

Alfas Ivanauskas, Jurga Štreimikytė, Aurelijus Veryga, Andrius Gudžius

Apie mėgėjus profesionaliame sporte kalbės ekonomistas Nerijus Mačiulis, režisierius ir aktorius Vidas Bareikis. Kaip neperlenkti lazdos pasakos Auksinio scenos kryžiaus laureatas aktorius Marius Repšys: nuo šešerių metų intensyviai kasdien sportavęs jis net ketino tapti profesionaliu galiūnu. Intensyvus darbas, sportas ir įtampa privedė prie pervargimo, nemigos. Marius pasidalins asmenine patirtimi, kaip sportuojant padėti sau, o ne save žaloti.

Konferencijoje – specialistams itin aktualios temos apie lėšų pritraukimą sporto projektams, profesionalų renginių organizavimą, elektroninio sporto ateitį. Viešųjų ryšių specialistai pažvelgs viešojoje erdvėje kylančias krizės ir priemonės joms išspręsti. Medikai ir mitybos profesionalai dalinsis įžvalgomis, koks turėtų būti vaikų maistas.

Konferencijos metu dalyviai turės progą išgirsti praktinių patarimų ir net pasportuoti: treniruotes ves „Impuls“ treneriai Vilma Brinec ir Tadas Pocius.

„LTeam konferenciją“ organizuoja Lietuvos tautinis olimpinis komitetas. Renginys vyks rugsėjo 13 dieną (ketvirtadienis) Vilniuje, „Impuls“ sporto klube, A. Vienuolio g. 4.

Daugiau informacijos ir bilietai – LTeam.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją