Moterų kategorijoje Gilė Bitė Starkutė titulą užsitikrino atlikusi penkiais smūgiais mažiau nei antroje vietoje likusi Anna Kuitunen iš Suomijos.

Pirmo raundo metu Gilė surinko 71, antrame raunde sublizgėjo su 68 (-4), turnyrą užbaigė 73 ir pergalę pasiekė su bendru rezultatu – 212 smūgių.

Kita Lietuvos rinktinės narė Saulė Jarašiūnaitė taip pat pasirodė solidžiai. Sužaidusi 232 smūgius ji iškovojo šeštą vietą.

Vyrų kategorijoje čempionu tapęs Gediminas Markevičius startavo užtikrintai su 69 (-3) smūgiais. Antrą dieną jis surinko 72, o trečią – 74 smūgius.

Po trijų raundų Gediminas, surinkęs 215, apgynė titulą. Lietuvis aplenkė antroje vietoje likusį Casperą Simbergą iš Suomijos 4 smūgiais, o trečios vietos laimėtoją Timo Rauką iš Estijos – 6 smūgiais.

Varžybose dalyvavo ir Rolandas Gaidys. Jis surinko 249 smūgius ir užėmė 25 vietą.

„Ozo“ golfo laukas yra pirmasis 18 duobučių golfo laukas Latvijoje – vienas iš technologiškai pažangiausiųjų Šiaurės Europoje.

Po šio turnyro geriausi Lietuvos žaidėjai grįžta namo, o mėnesio pabaigoje išvyksta į „World Amateur Team Championship“ vyksiantį Airijoje. Tai bus pirmasis Lietuvos moterų ir vyrų rinktinės startas pasaulio čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)