Tarp aštuonių greičiausių žemyno žmonių šioje rungtyje tik po papildomo plaukimo patekęs S. Bilis finale gavo aštuntą takelį ir finišo sienelę palietė penktas (21,97 sek.).

Nugalėjo britas Benjaminas Proudas (21,34 sek.), antras – graikas Kristianas Gkolomejevas (21,44 sek.), trečias – italas Andrea Vergani (21,68 sek.).

Primename, kad panevėžietis pusfinalyje (22,04 sek.) pasidalino 8-9 vietas su ukrainiečiu Andrejumi Govorovu, bet keturiomis šimtosiomis įveikė jį perplaukime (21,70 sek.) ir sugriebė paskutinį bilietą į finalą.

Beje, S. Bilio vos po valandos, 19 val. 58 min., laukia dar vienas išbandymas – vyrų kombinuotos estafetės 4x100 m plaukimo finalas, į kurį lietuvių kvartetas (Danas Rapšys, Andrius Šidlauskas, Deividas Margevičius ir S. Bilis) pateko su septintu rezultatu.

Vyrų 100 m plaukimo laisvuoju stiliumi rungtyje S. Bilis užėmė 12-tą vietą ir liko be finalo (48,98 sek.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)