Artimiausiu metu U. Boltas turėtų prisidėti prie Australijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančio „Central Coast Mariners“ klubo, kurio peržiūroje dalyvaus šešias savaites. Po to ekipos vadovai ir treneriai spręs, ar pasiūlyti sutartį persikvalifikuoti norinčiam Jamaikos žaibui.

„Tai ne pokštas ir ne koks nors triukas – mes tikrai norime įsitikinti, ar U. Boltas gali profesionaliai žaisti futbolą. Jeigu taip, kodėl gi nenušviesti visų Australijos pirmenybių vieno iškiliausių iš sportininkų šlove“, – sakė „Central Coast Mariners“ direktorius Shaunas Mielekampas.

100 ir 200 m bėgimo pasaulio rekordininkas iš lengvosios atletikos pasitraukė praėjusiais metais. Per karjerą U. Boltas yra iškovojęs 8 olimpinius aukso medalius ir 11 pasaulio čempiono titulų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)