Agnė užėmė trečią vietą. Pirmose dviejose – šveicarė Lea Sprunger (50.52) ir olandė Lisanne De Witt (50.96). Prizininkės pasiekė tris geriausius šio sezono Europos rezultatus. Eva Misiūnaitė savo bėgime buvo ketvirta (53.25) ir užėmė bendrą dešimtą vietą.

800 m Šo de Fone bėgo Tadas Petravičius, jis finišavo trečias (1:56.42).

Primename, kad penktadienį Vilniuje Vingio parko stadione Lietuvos moterų 4 x 400 m estafetė, kurios gretose startavo ir A. Šerkšnienė, žengė didžiulį žingsnį Europos čempionato link.

Penktadienį Vilniuje vykusiose sporto klubo „Cosma“ taurės varžybose lietuvės pasiekė šeštą sezono rezultatą žemyne bei beveik užsitikrino teisę startuoti svarbiausiose metų lengvosios atletikos varžybose.

Lietuvos komanda – Eva Misiūnaitė, Eglė Balčiūnaitė, Modesta Morauskaitė ir A. Šerkšnienė – distanciją įveikė per 3 min. 33,03 sek. bei dvejų metų reitinge iš 16 pozicijos pakilo į 12-ąją. Už lietuvių nugarų atsidūrė Vengrijos, Švedijos, Portugalijos ir Čekijos ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)