Šis pilotas gegužės pabaigoje laimėjo pirmąjį etapą Kaune, o šį savaitgalį antrasis etapas surengtas Traben Trarbach mieste.

Jau pirmųjų lenktynių metu 54 metų L. Millers pateko į didelę avariją – incidentas kilo iškart po starto.

L. Millers startavo pirmas, tačiau netrukus po starto latvio gliseris metėsi į dešinę ir vertėsi. Pilotas nuo smūgio iškrito iš atviro laivo. Spėjama, kad vandenyje atsidūrusį sportininką kliudė iš paskos plaukę pilotai.

„Deja, didelių medikų pastangų išgelbėti sportininką nepakako – pilotas nuo patirtų sužalojimų mirė“, - patvirtino Vokietijos etapo organizatoriai.

Po šio incidento varžybos Vokietijoje buvo atšauktos.

„Latvijos sportininką pažinojau ne vienerius metus. Ne kartą Lotars lenktyniavo Kaune. Tai buvo puikus žmogus ir sportininkas, į šį sportą atvedęs ir savo dukrą Ievą. Labai apmaudu dėl tokios nelaimės. Vandens sporto bendruomenė prarado puikų draugą ir kolegą Nuoširdi užuojauta šeimai ir artimiesiems“, - teigė Lietuvos F2 pilotas Edgaras Riabko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)