Pasaulio bokso čempionas pagal WBC organizacijos versiją amerikietis D. Wilderis daro viską, kad suremtų pirštines su britu A. Joshua. Pastarasis yra pasaulio sunkaus svorio čempionas pagal WBA, IBF ir WBO organizacijų versijas.

Per socialinius tinklus JAV boksininkas davė žinoti, kad brito prašomus 50 mln. JAV dolerių (41 mln. eurų) jau turi krepšyje.

Anot JAV žiniasklaidos, D. Wilderio vadybininkas patvirtino, kad A. Joshua komanda gavo pasiūlymą. Dvikova turėtų vykti rudenį arba žiemą JAV. Revanšinė dvikova sutartyje nenumatyta.

Ant kortos pastatyta viskas – nugalėtojas taps pasaulio čempionu pagal visas bokso organizacijų versijas. Kitaip tariant, pirmą kartą visi planetos čempionų diržai bus surinkti „po vienu stogu“.

 Deontay Wilderis

Keturias didžiausias bokso organizacijas vienijanti dvikova kelia milžinišką susidomėjimą. Abu sportininkai per savo profesionalią karjerą dar nė karto nepralaimėjo.

Praėjusiais metais legendinį Vladimirą Kličko nokautu į pensiją išleidęs A. Joshua laimėjo 21 savo kovą, iš jų 20 – nokautu, o „Bronzinio Bomberio“ pravardę turinčio D. Wilderio sąskaitoje visos 40 pergalių, iš jų 39 baigtos nokautu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)