Madrido „Real“ ir Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo Kalėdas šventė šeimos rate. Iki tobulo jaukumo trūksta tik vaišėmis nukloto didelio stalo.

Retas atvejis, kai boksininkas Floydas Mayweatheris viešina fotografiją be krentančių pinigų ar apsinuoginusių moterų. Daugiausiai planetoje uždirbantis sportininkas šįkart vienas įsitaisė šalia kalėdinės eglutės.

@keithandjames #keithandjames

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Dec 23, 2017 at 8:02pm PST

PSG ir Brazilijos rinktinės žvaigždė Neymaras taip pat mėgino pajusti kalėdinę dvasią šalia eglutės – netgi užsidėjo Kalėdų senio kepurę. Laukia dovanų?

Família❤️Feliz Natal 🎄

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on Dec 24, 2017 at 5:44pm PST

„Barcelonos“ dievukas Lionelis Messi su savo šeima sutiko ne ką kitą, o patį Kalėdų senį. Ar ne puiki šventė?

Feliz navidad para todos !!!

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on Dec 24, 2017 at 11:51am PST

Galbūt sunku atpažinti dėl vienodų naktinių aprangų, tačiau nuotraukoje puikia nuotaika mėgaujasi kovos menų žvaigždė Conoras McGregoras, jo žmona Eve Mavrakis ir sūnus Conoras Jackas McGregoras Jaunesnysis.

Juniors first Christmas Eve ❤️ Happy Christmas everyone!

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Dec 24, 2017 at 4:36pm PST

Patrice'as Evra įsikūnijo į patį Kalėdų senį. Basas futbolininkas dabar turi laiko tokiems pokštams – po jo išpuolio prieš sirgalių, spyrį koja ir diskvalifikacijos, į aikštę jis vėl galės žengti ne anksčiau nei birželio 30-ą dieną.

Oklahomos „Thunder“ lyderis Russellas Westbrookas itin teatrališkai palinkėjo visiems Linksmų šv. Kalėdų tiesiog iš NBA aikštės vidurio. Po laimėtų rungtynių prieš Hjustono „Rockets“ fenomenalusis krepšininkas ištarė iš lupų perskaitomą sveikinimą ir nusilenkė arenoje susirinkusiems sirgaliams.

russell westbrook is the greatest he just beat the rockets walked to half court, took a bow, and wished everyone a merry christmas pic.twitter.com/FavB7emgpI
— Whitney Medworth (@its_whitney) December 26, 2017

Originaliai su švente pasveikino buvusi NBA žvaigždė, komentatorius, niekuomet humoro jausmo nestokojantis Shaquille'as O'Nealas. Vidurio puolėjas su savo „klanu“ pagiedojo Kalėdinę giesmę pritardamas „savotiškais mušamaisiais“.

Merry Christmas from the ONeal clan

A post shared by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on Dec 24, 2017 at 10:24pm PST

Štai tokį sveikinimą su gausiai papuošta eglute savo gerbėjams pasiuntė vienas pajėgiausių planetos tenisininkų Novakas Džokovičius.

Mišrių kovos menų žvaigždė, UFC varžybų čempionė, lietuvių kilmės kovotoja Rose Namajunas pasidžiaugė Kalėdine dovana iš Lietuvos – sveikinimu jos seneliui, daugkartiniam laisvųjų imtynių čempionui Algiui Andriukoniui su jubiliejumi ir gintaru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)